Tarih: 02-09-2010, 06:06 PMBilgilendirme Ekranı:
Yenilikler ve Duyurular Güncelleme Sürüm Notları
1.4.x Eklentisini 1.6.x Uyarlama Anlatım
MyBB 1.6 Kurulum Resimli Anlatım
MyBB Merge 1.6.0
Yardım ve Destek Alabilmek İçin Zorunlu Şablon
MyBB 1.6 Tam Sürüm Türkçe Paket
MyBB 1.6 Güncelleme
MyBB 1.4.14 Tam Sürüm Türkçe Paket
MyBB 1.4.14 Bakım Güncellemesi

Sayfa: 1 2 3

Sonuçlar : 2008
Konu / Yazar Etiketler
31.12 2008 pagerank güncellemeleri - depresan güncellemeleri, pagerank, 2008, 3112,
arkadaşlar pageranklar güncellenmeye başladı herkese 2009 da bol pr li günler diliyorum;))
RIA ve Web 2.0 Hazırlık Konferansı / 28-29 Haziran 2008 / Istanbu - yemudira Istanbu, 2008, Haziran, 28 29, Konferansı, Hazırlık,
RIA ve Web 2.0 Hazırlık Konferansı / 28-29 Haziran 2008 / Istanbul
2 gün dolu dolu geçecek bu etkinlik genel olarak, RIA ve Web 2.0 kavramlarının türkçe
tanımını yapmak, RIA ve Web 2.0 teknolojilerini yakından tanımak, yabancı başarılı
örnekleri paylaşmak, Türkiye' de geliştirilen ya da geliştirilmekte olan RIA uygulamalarını
ortaya çıkarmak ve bu projeleri bizzat yaratıcılarından dinlemek amacını taşımaktadır.

e-İş, e-Eğitim, e-finans, e-marketing ve e-devlet için RIA ve Web 2.0 konuşmak,
vizyonunuzu genişletmek, anlamak ve e-leştirebilmek istiyorsanız, lütfen
kayıt yaptırınız.

Kimler Katılmalı?
Teknoloji profesyonelleri, akademisyenler, bilişim yöneticileri, programcılar,
tasarımcılar, uygulama geliştiren firmalar, kamu bilgi işlem çalışanları, mühendisler
ve mühendislik öğrencileri, marketing uzmanları, e-learning geliştiricileri, risk
...
Öss 2008 - 4fox 2008, Öss,
Arkadaşlar mb de öss ye giren çok kişi var diye düşünüyorum sonuçların açıklanacağı bu saatlerde fikirlerine ve hedeflerine paylaşma ortamı olsun istedim.
Euro 2008 Şeffaf Maskotu - Ages Koch Maskotu, Şeffaf, 2008, Euro,
ForeverCeo arkadaşımızın Sitenize Şeffaf Maskot Ekleyin eklentisinin boyutları ve resmiyle oynayıp güzel birşey yaptım, en azından bana güzel gözüktü :)

Admin KP > Temalar > Düzenle/Sil > Temanız > Ek CSS (en alt kısım)
Ekleyin

#euro2008 a {
position: absolute;
bottom: 0px;
right: 0px;
text-indent: -1000px;
width: 150px;
height: 185px;
background: url(http://img141.imageshack.us/img141/7201/euro2008ub6.png) 0 0 no-repeat;
overflow: hidden;
position: fixed;
filter: Alpha(Opacity=40);
opacity:.40;
...
Euro2008 index.. - N@RKQZ index, Euro2008,
beğenirseniz kullanın.. bana ait demeye de utanıyorum basit bişi oldu çünkü : )

http://img162.imageshack.us/img162/9732/euro2008is6.png

dilerseninz buyrun indirin http://trfrm.org/euro2008_N@RKQZ.rar

GÖRÜNTÜLENME SAYISI ARTMIŞ AMA HİÇ TEŞEKKÜR YOK ARKADAŞLAR.. =(
Benzer Konu Etiketleri
SaniyelerAleyhte.Com / ÖSS - OSYM - Vs. Hazırlık Sistemi, Türkiyenin Sınavlara Hazırlık Portalı - osys.gen.tr, Sınavlara Hazırlık Portalınız [osstime.com], Corkboard for MyBB 1.4.x [Haziran], Haziranın Ayı En İyi Sitesi ..., Haziran Ayı Başvuruları (Onaylananlar) - Oylayalım, HAZIRAN AYIII, Haziran Ayı Adayı, Haziran Ayı En İyi MyBB Sitesi Başvuruları, 18 Haziran 'da Gelen Varmı [ Konsere ] - Kuvvetmira, iStAnBuLMoDiFiYe - Modifiye, Arabalar, Modifiyeli Arabalar,Tuning ve Modifiye Araçlar, gta vice city istanbul yamaası olan varsa bana yollasın lutfen, www.istanbullforum.com banner deişimi, KARSILIKLI BANNER TAKAS ISTANBULLFORUM, Öss puan hesabi, Öss deneme sınavı, ÖSS Yerleştirmeler Açıklandı, Öss Puan Hesaplama Sayfası v1, Öss Sonuçları Nasıl ?, Öss 2007 Soru ve Cevapları, ÖSS'ye girenler sınavınız nasıl geçti ?, Öss, Netdirekt Dc Güncel Server Stokları 35 Eurodan Başlayan Fiyatlarla, Neuro Teması, Eurovision 4.süyüz, Türkiye Şeffaf Rank, Şeffaf avatar, Sayfa Kapsayıcıyı Şeffaflaştırma., Sitenize "Şeffaf" Maskot Ekleyin, Sayfa Kapsayıcıyı Şeffaflaştırmak ?, RE: MD maskotunu arıyor - Domain ve host hediyeli maskot yarışması - From #26929, RE: MD maskotunu arıyor - Domain ve host hediyeli maskot yarışması - From #26929, MD maskotunu arıyor - Domain ve host hediyeli maskot yarışması, MD maskotunu arıyor - Domain ve host hediyeli maskot yarışması, MyBB Maskotunun Anlamı Nedir?, Bayram Maskotu (Sömürün :), Maskotu Nasıl Yapıyoruz?, açılış sayfası index, Anasayfaya Nasıl index atarım?, sadece index.php de türkçe karakter sorunu, Sitemap.xml Hazırlama ve indexletme(Biraz Uzun), 1.2x indexi neyi görür?, google indexi, google indexi, Sitenizin indexlenmesi için...!,
Basit Etiket Sistemi Plugin by Kupo v 0.8 - Counter Strike NonSteam

Sayfa: 1 2 3

MyBBDestek.com - MyBB ( MyBulletinBoard ) Türkçe Resmi Destek Sitesi Ödüllü ücretsiz forum sistemi MyBB, Gelişmiş Forum Sistemi, Forum temaları, Forum eklentileri, Yardım ve Destek Sayfaları, Kurulum ve Güncellemeler MyBulletinboard (MyBB), PHP kodlama dili ile yazılmış, MySQL veritabanı ile kullanılan eklentiler ile geliştirilebilen ücretsiz bir forum sistemidir.

İletişim | MyBBDestek.Com - MyBB Türkçe Destek Sitesi - MyBulletin Turkish Support | En Üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | Rss Beslemesi | Forum Sitemap
Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2010 MyBB Group. | Blog Sitemap | MD V5 Teması blackinci tarafından kodlanmıştır.
MybbDestek - MyBB Toplist Sayfaları, Dizinleri